Equip

VOZES està formada per un gran equip de professionals d’àmbit nacional i internacional, que treballen durant tot l’any a través dels Espais VOZES així com amb les Orquestres i Corals. Comptem amb diverses càtedres internacionals, on els nostres nois periòdicament reben la visita d’un professor que els ajuda a millorar el nivell. El voluntariat és la pedra angular del projecte VOZES.

Així mateix, comptem amb la col·laboració de professionals provinents de la SGAE, amb els quals VOZES ha signat un acord i tant a Barcelona com a Madrid comptem amb la seva col·laboració en diferents espais.

Equip

Pablo González

Fundador del Projecte VOZES. President d'AMPI i Director de l'Orquestra Simfònica VOZES, l'Orquestra Amadeus VOZES i l'Orquestra de Cambra Iberoamericana VOZES

Violoncel·lista i director veneçolà, Pablo González Martínez, va decidir crear i liderar a l’any dos mil quatre un projecte social que avui dia ofereix accés a l’art i a la cultura a través de la formació musical gratuïta a més de 500 nenes, nens i adolescents a través del projecte Vozes, projecte que alberga una estructura d’orquestres simfòniques d’àmbit nacional i internacional, corals, batucades …

Ismael González

Professor de contrabaix. Director de l'Orquestra Beethoven VOZES i professor de cant coral.

Inicia la seva formació musical treballant com a voluntari en els inicis del projecte VOZES mentre estudia a l’escola de música municipal de Badalona Jazz i música moderna en l’especialitat de baix elèctric.
Actualment continua els seus estudis rebent classes de contrabaix i cant al conservatori de música municipal de Barcelona i classes de direcció d’orquestra.

Eva Pacheco

Coordinadora d'activitats Acadèmiques i Professora d'oboè

Amant de l’oboè, totes les seves necessitats d’expressió han estat guiades sempre per l’malenconiós so del seu instrument. Dona, oboista i músic en constant expansió, el seu major estímul avui dia és transmetre els seus coneixements i l’amor per l’instrument i la música als nens i nenes que comparteixen la mateixa necessitat i al mateix temps continuar formant part del món sonor al qual només podem accedir a través de la música.

Régulo Sarmiento

Coordinador d'activitats Artístiques i Director de formacions Orquestrals de Cambra

Pilar Verdaguer

Directora de formacions de Cant Coral

Persona, mare de família nombrosa, científica, metgessa, cantaire, pianista frustrada, directora coral, sempre aprenent

Menú